tag:blogger.com,1999:blog-4342916102887543900.post7233534192636051457..comments2023-10-11T13:42:22.372+01:00Comments on Kuchnia Sabiny: Pomarańczowo - korzenny syrop do kawykuchnia sabinyhttp://www.blogger.com/profile/13967949910403636548noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4342916102887543900.post-72765916944945410002014-11-20T07:44:33.036+00:002014-11-20T07:44:33.036+00:00Syrop powinien tak dlugo się gotować w ostatniej f...Syrop powinien tak dlugo się gotować w ostatniej fazie aż zmieni konsystencję na gęstszą. U mnie to było 15 minut ale może to trwać dłużej . Przy takiej ilości cukru nie powinno być z tym problemu. Dodatkowo teżeje jak ostygnie.pozdrawiamkuchnia sabinyhttps://www.blogger.com/profile/13967949910403636548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4342916102887543900.post-53511012055651275362014-11-19T21:15:09.276+00:002014-11-19T21:15:09.276+00:00Zrobiłam wszystko według przepisu i wyszedł rzadki...Zrobiłam wszystko według przepisu i wyszedł rzadki...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00337750745178557501noreply@blogger.com