Składniki:
- łosoś 75 g
- ćwiartka czerwonej cebuli
- jajko ugotowane na twardo
- kiełki, u mnie kiełki brokułów
- dowolne pieczywo
- kilka gałązek koperku
- sól, pieprz do smaku
Łososia bardzo drobno siekamy, podobnie cebule i koperek i wszystko dokładnie mieszamy doprawiając pieprzem i solą. Na pieczywo układamy tatar z łososia, na wierzch kiełki i jajko.
Smacznego.
Wygląda to super. Pozdrawiam.
OdpowiedzUsuńFaktycznie nawet taka zwykła kanapka z łososiem jest bardzo dobra i muszę przyznać, że ja również czasami sobie taką zrobię. Jednak odkąd poznałem smak łososia z przepisu https://mowisalmon.pl/przepisy/faszerowane-awokado-z-wedzonym-lososiem-truskawkami-i-serem-feta/ to śmiało mogę stwierdzić, że jest to najlepsze danie rybne ostatnich czasów.
OdpowiedzUsuń